Looking up

Nattens titel blev Loocking Up, då jag lyssnar på den mysiga låten nu. Paramore <3



Jaha, så i tisdags tänkte jag skriva ett fint blogginlägg. Men upptäckte då när jag skulle logga in att det inte gick, de höll på med uppdateringar eller nåt mellan 00-06, så det blev inget inlägg då obviously.

Men nu kan jag då uppdatera, och det är precis vad jag tänker göra, för jag har inget bättre för mig. Det fanns faktiskt en anledning till varför jag tänkte uppdatera just i tisdags, och det tänkte jag berätta nu då.

Jo det är så att jag hade förberett ett inlägg i mitt huvud, om hur besviken jag är på New Moon, ni vet, andra filmen i Twilight-serien, som jag såg denna kväll med Eva. Jag hade typ allting i huvudet redan, allt jag skulle skriva.

Så när jag gick hem från bion var jag nästan ledsen över att jag inte skulle få skriva det inlägget, för alltså. Filmen var bra. Jag blev sjukligt förvånad, men tänk bara vad en ny regissör kan göra. Vissa av skådespelarna har blivit duktigare på att agera, vissa har utvecklats mer än andra. Men den var faktiskt liksom bra ändå, overall. Så liksom, se den. Ge den en chans. Döm den inte pga första filmen eller alla jävla fangirls.

Sedan, för att gå vidare, så ska jag till far min i helgen då jag har gått med på att vistas under ett bröllop. Några öh, släktingar gifter sig typ, efter 30 års förhållande eller något sånt. Det blir säkert trevligt att träffa lite kusiner igen och sådär, men tanken på mig i skjorta, kavaj, slips och allt det där är inte så lockande. Inte riktigt min grej...

Monday is the day

Har verkligen haft ett uppehåll här i bloggen nu, men har haft fullt upp. Eller egentligen inte... Eller jo, på sätt och vis.

Men nu är det dags för en liten uppdatering i mitt liv igen, hoppas ni har sett fram emot det, vilket ni såklart har! (haha..)

* Jag har haft spelningar med bandet, en jävligt rolig sådan var i fredags på Björknäs Fritidsgård där vi senast spelade för ganska exakt ett år sedan. Stört flummig spelning, roligt som sagt!

* Jag har varit i skolan och inte gjort mycket alls.

* Jag har införskaffat Star Ocean: The Last Hope till XBOX 360, och det är riktigt jävla awesome spel. Jag har lagt Legendary åt sidan för detta för tillfället, mwaha.

* På måndag ska jag se PARAMORE LIVE, och det kommer bli så sjuuuuuukt aaaaaweeeesoooomeeee! Jag är stört taggad verkligen. Ska gå med Linus, Albin, Emma och Jossan, trevligt folk så det blir najs!





Paramore - Brick by Boring Brick


FUCK 2012

Idag var dagen då någonting föunderligt inträffade... Något så förunderligt, mystiskt och oförklarligt att jag chockerades något enormt. Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna formulera det i ord, men jag ska försöka få er att inse vad exakt jag menar...



Idag var dagen då Lisette svarade på ett sms, genast. Ni förstår nog inte hur allvarligt det här är, men jag kan försäkra er... Detta kan bara betyda en sak. VÄRLDENS UNDERGÅNG ÄR NÄRA! Och det är inte 2012, det är tidigare... Kanske ikväll. Eller imorgon. Snart kommer det... Så tag er i akt.

Hihihohoha

Idag hände något otroligt. Någonting jag inte fått uppleva på säkert två månader minst... Detta som inträffade gjorde att hela min dag kändes så mycket lättare att ta sig igenom... Denna händelse... var att jag vaknade helt utan väckarklockans hjälp. Det var fint.

Men jag låg kvar i sängen en halvtimme och snoozade, sen gick jag upp, klockan nio.
Gjorde mig iordning, duschade och åt och sånt där konstigt morgonsritualskit typ.
Men oboy <3 Ska nog ta ett glas nu...

Började med idrott, Mimmi skulle hålla lektionen men var inte där HAHA, så vi fick typ rösta. Blev fotboll och spökboll, AWESOME. Najs lektion anyhow. Gustav, Alex och jag köpte sedan vår lunch på McDonalds och åt den på t-banen påväg tillbaka till skolan. Väl i skolan får vi veta att Anna Lind är sjuk så vi ska bara arbeta på hemtentan i Religion. Det gjorde inte jag, jag socialiserade mig istället lite med Vese och med Julia, Jenny och Amanda. Eller vänta, Julia, Jenny och Amanda var senare, under italienska lektionen. Den där lektionen som jag kan göra vad jag vill på! :D Shit's awesome.

EFTER SKOLAN skulle jag följa med Alex till Forum för han skulle låsa upp en mobil liksom, och väl i Slussen ska vi passera spärrarna då jag plötsligt känner igen en människa. Den människa råkade vara RONJA. Det var en rolig överraskning, vi började prata lite och sen försvann Alex helt plötsligt (fast tydligen hade jag och Ronja redan pratat i lite drygt en timme då) så ja vi fortsatte att stå där och prata i tre timmar till. Helt sjukt vad jag trivs med den människan, och det är najs att hon kommer på Super Fun Fest imorgon också.



En liten bild på Ronja som jag faktiskt lyckades ta! Kameraskygga människa.

Danger: Wildman

Passande titel.

Awesome konsert, men alldeles för lite speltid.

Men awesome.

THE DEVIL WEARS PRADA

WOOOOOH! SÅ SJUKT TAGGAD SÅ ATT HELA INLÄGGET KOMMER BYGGAS PÅ CAPSLOCK, WOOOH!

OM EN HALVTIMME GÅR MIN BUSS TILL SLUSSEN, SKA TILL GULLMARSPLAN MED LINUS FÖR ATT MÖTA UPP RESTEN AV FOLKET. VI SKA SE THE DEVIL WEARS PRADA PÅ KLUBBEN, AMMAAGAAAD!
DET GÅR INTE ATT BESKRIVA HUR TAGGAD JAG ÄR. ELLER OKEJ, JAG ÄR JÄVLIGT TAGGAD. AAAAARGH!
KOMMER BLI SJUKLIGT NAJS. JAG SKRIVER IKVÄLL/IMORGON OM HUR JÄVLA AWESOME DET VAR.

HEJDÅ






Live video med The Devil Wears Prada, låten Sassafras. <3

Helgen

YEAAAH! Nu är jag hemma (har i och för sig varit det nu i 2 timmar...) från jobbet. Seg dag att jobba på, men w/e.
Hur roligt kan det egentligen vara att ringa folk och ställa dem frågor om deras lokaltidning? Inte mycket.

ANYHOW! Lördags var ganska najs. Gick upp klockan 6 (INTE najs) för att repa vid 8. Vi repade i cirka en timme och tog sedan bussen mot Slussen för att sedan ta oss vidare till fryshuset där vi skulle infinna oss klockan 10! Vi kom dit, betalade den lilla summan pengar (250 kr) och fick sedan vänta i typ 3 timmar på att första seminariet skulle börja!

Intressant och roligt seminarie, två rappare från Frankrike som talade lite om hur SAMEC (tror jag det hette) fungerar, vilket då motsvarare Sveriges STIM, som hjälper oetablerade musiker/band att få en liten kosing.
Ja, det var iallafall en kort sammanfattning av vad STIM är/gör.

Seeen vid 16:30 fick vi spela inför den lilla juryn, två låtar spelade vi. Akuma och A Failing Of Light, det gick bra och ljudet var helt awesome, älskar att spela på Klubben. <3 Jag lät som ett stört argt monster typ!
Fick väldigt bra tips på hur vi kan förbättra vårt liveuppträdande och lite angående vårt sound, och vi ska även få komma tillbaka om några veckor för att få spela in i deras replokal då de inte kunde erbjuda inspelning när vi spelade där just då.

Ungefär 20.15 spelade vi våra tre låtar för den lilla publiken som var där, tack till Samuel, William och Isabelle som dök upp speciellt för vår skull :D Väldigt roligt att spela den lilla konserten iaf, vi fick introducera vår nya låt Walls live för första gången och det var ju såklart najs!



Imorgon är det skola igen och vi ska ha läst ett kapitel i Psykosocialt arbete till imorgonbitti. Men jag glömde såklart boken i skolan i fredags, so I'm just gonna go and /die now.

kthxbye


Fredaaaag!

Idag är det freeeedaaag! Som om ni inte redan visste det...
Väldigt seg skoldag, men ändå chill. Studiepass som vanligt, men Arild vabbade idag så inget projektarbete idag typ. Jag fick istället hemtentan i religionen och en uppgift i PEDLED av Anna Lind. Ganska jobbiga uppgifter, men har iallafall börjat med PEDLED-uppgiften, så det är skönt.

Just nu sitter jag hemma och är jävligt hungrig. Alex och hans mor som bor hos mig och min mor i helgen lagar tacos, så det är mat så fort mamma kommer hem. Dirrmodd!



Imorgon händer det grejer! Vi, An Everlasting Eclipse, ska spela på Klubben/Fryshuset igen! Vi medverkar i F.U.S.E som är fryshusets musikverksamhet, så det blir seminarier och grejer under hela dagen imorgon, sen ska alla banden få 30 min speltid inför publik. Hoppas det blir lika najs som förra gången, fast allra helst najsare!

Ni får jättegärna titta förbi. Det börjar kring 19.00 skulle jag tro och kostar runt en femtiolapp. Smsa under lördagen om ni vill veta mer!

På söndag ska jag jobba, det ser jag inte fram emot.

xoxo Gossip Girl

Okej jag skojade, jag är ju inte Gossip Girl! Men det visste ni nog redan, ha ha... ... ... ...

Ååååh, busringningar...

Såg This is it på bio idag, bra film. Jag gillar ju Michael Jackson som de flesta andra, så det var verkligen värt att se.
Hade varit helt otroligt att se hans show om han fortfarande hade varit vid livet, men saker och ting går inte alltid som planerat.

Alldeles nyss fick jag ett samlal från någon random med dolt nummer. En tjej som pratade om någon undersökning om ungdomars sexvanor bla bla yada yada och undrade om hon fick ställa några frågor till mig. Eftersom att jag själv ringer folk för att ställa dem frågor så ville jag vara snäll och säga ja.

"Är du oskuld?"
"Nej."
"När förlorade du den?"
"När jag var 16."
"Var det med ett djur?"
Och där kunde de inte hålla sig för skratt längre och la på.

(jag sa visserligen 17 eftersom att jag tänkte att det var förra året, men insåg precis att jag faktiskt inte hade fyllt år då än, fyller ju år 27 dec lol.)

Men ja, såna där samtal är ju... intressanta. Jag hade dock velat se vad för fler frågor hon hade haft om hon hade kunnat hålla sig för skratt.



Nu till någonting annat!

Nu på lördag spelar mitt band, An Everlasting Eclipse, på fryshuset/Klubben igen! Om ni är intresserade av att dyka upp och se oss, vilket jag tycker att ni borde vara, så börjar det runt 19.00 (tror jag, gjorde det i våras iallafall). Det kostar väl nåt 50 kr eller så för inträde, men det är värt det!

Puss

Filosofi session

Ja nu jävlar. Sitter i skolan, jag och Alex kollar våra mail för att se om vi fått något roligt, det har vi inte.

För övrigt börjar min filosofi om 9 minuter, den är typ alltid rolig. Sköna diskussioner där det ibland spårar ur riktigt rejält. Hoppas vi ska läsa mer i Sofies Värld snart också, den är ju faktiskt intressant, även om det är sjukt mycket text. Man vill ju liksom veta hur allting slutar. Vem är Hilde? Vad är hennes koppling till Sofie? Spännande!

Sen efter skolan ska jag hem och typ antagligen spela Legendary medans jag väntar på att Hanna ska sluta skolan, sen ska jag möta henne i centrum för att visa henne mitt vackra hem, haha.
Och mamma ska göra plättar till mig idag, HON HAR INTE GJORT DET PÅ TYP 7 ÅR! JAAAA! Hoppas dom blir goda.

Legendary

Idag var ingen skoldag. Eller alltså, det var ju såklart skola. Men ingen dag för skola. Fattar ni?
Jag mådde inte bra idag helt enkelt, så därför fick skolan vara utan mig idag.

Jag låg i sängen ett bra jävla tag och försökte att glömma bort mig själv, fast det gick inte så bra.
Jag tröttnade tillslut och bestämde mig för att pröva mitt nyinköpa spel till XBOX 360 (som jag hade tur nog att pappa betalade, men det är en annan rolig historia).

Spelet heter då LEGENDARY, som titeln på dagens inlägg.
Storyn är i princip att karaktären som man spelar har fått i uppdrag av sin klient att hitta Pandoras Box och öppna den. När han gör det går saker och ting väldigt fel och den lilla artifakten släpper ut alla tänkbara monster som vi kanske minns från vår världs välkända mytologi. När man har gjort det ska man alltså vara duktig och göra rätt för sig också, det vill säga göra någonting åt att människor blir mat åt varulvar osv.

Ett helt okej spel än så länge måste jag säga, kunde definitivt varit bättre på vissa punkter, men jag har roligt när jag spelar det så jag skulle säga att det ändå är ett hyfsat bra spel då. Speciellt med tanke på att jag inte är det största fan:et av first-person-shooter spel.

Imorgon blir det skola iallafall, för att, öh det är en kort skoldag och vi repar dessutom på kvällen. Det är viktigt att vi gör det denna onsdag då vi vill kunna spela vår nya låt på Super Fun Fest som är nästa vecka.
Under dagen ska jag även träffa Hanna, det ska bli trevligt!

GUSTAV ÄR HEMMAAAAAAA!!!1

Idag är jag glad, för Gustav är hemma igen. SHIT VAD AWESOME! Lol k?

Nej men aa. Alltså, jag LÄR nog flytta hem till honom nu i veckan för. HAHA. Jag. orkar. inte. mamma.
Plus att mitt rum där, jag kallar det mitt rum ja, är NAAAAAJS.

Aja, jag uppdaterar senare med värsta recensionen igen eller nåt för att ni ska fortsätta läsa. Hihi.

Puss på stjärten.

Why, oh why?

Idag är en såndär dag som man aldrig vill uppleva egentligen. Den är grå, den är trist, den är värdelös och deprimerande. Varför? Det är sista dagen på lovet. Man sitter och tänker på hur förjävligt det är att skolan börjar om knappt 24 timmar. Fyfan vad jag hatar den känslan.

Så hur har jag fått min dag att passera förbi? Bra fråga.
Fram tills för cirka 1,5 timme sen gjorde jag verkligen ingenting. Sen kollade jag på The Proposal med mamma, bara för att ha något att göra. Jag älskar Ryan Reynolds, så filmen blev automatiskt bra bara för att han är med i den. Han är liksom bara bra på det han gör.

Nu sitter jag här och kollar igenom min musik för att se vad jag ska lyssna på. Det blir antagligen The Black Dahlia Murders senaste album Deflorate, igen. Jag har verkligen lyssnat på den näst intill non-stop sen i onsdags. Jag har lyssnat liite på några andra artister, men sen går jag tillbaka till Deflorate igen. Haha, bra album eller vadå?






Sista låten på skivan, som är otroligt bra. Jag älskar introt, jag älskar versen, jag älskar outrot. Jag älskar egentligen allt med låten (men speciellt versen).