Helgen

YEAAAH! Nu är jag hemma (har i och för sig varit det nu i 2 timmar...) från jobbet. Seg dag att jobba på, men w/e.
Hur roligt kan det egentligen vara att ringa folk och ställa dem frågor om deras lokaltidning? Inte mycket.

ANYHOW! Lördags var ganska najs. Gick upp klockan 6 (INTE najs) för att repa vid 8. Vi repade i cirka en timme och tog sedan bussen mot Slussen för att sedan ta oss vidare till fryshuset där vi skulle infinna oss klockan 10! Vi kom dit, betalade den lilla summan pengar (250 kr) och fick sedan vänta i typ 3 timmar på att första seminariet skulle börja!

Intressant och roligt seminarie, två rappare från Frankrike som talade lite om hur SAMEC (tror jag det hette) fungerar, vilket då motsvarare Sveriges STIM, som hjälper oetablerade musiker/band att få en liten kosing.
Ja, det var iallafall en kort sammanfattning av vad STIM är/gör.

Seeen vid 16:30 fick vi spela inför den lilla juryn, två låtar spelade vi. Akuma och A Failing Of Light, det gick bra och ljudet var helt awesome, älskar att spela på Klubben. <3 Jag lät som ett stört argt monster typ!
Fick väldigt bra tips på hur vi kan förbättra vårt liveuppträdande och lite angående vårt sound, och vi ska även få komma tillbaka om några veckor för att få spela in i deras replokal då de inte kunde erbjuda inspelning när vi spelade där just då.

Ungefär 20.15 spelade vi våra tre låtar för den lilla publiken som var där, tack till Samuel, William och Isabelle som dök upp speciellt för vår skull :D Väldigt roligt att spela den lilla konserten iaf, vi fick introducera vår nya låt Walls live för första gången och det var ju såklart najs!



Imorgon är det skola igen och vi ska ha läst ett kapitel i Psykosocialt arbete till imorgonbitti. Men jag glömde såklart boken i skolan i fredags, so I'm just gonna go and /die now.

kthxbye


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback