Sweet 18

Jaha ja, ni kan ju gissa vad det här inlägget kommer att handla om, med tanke på rubriken...

Ja, igår fyllde jag alltså 18 år, blev väckt av mamma en runt elva. Jag fick duschkräm och en deodorant, och av Lena fick jag en trisslott, 25 kronor vinst! YAY! Chillade järnet under dagen med min bärbara dator som jag fick på julafton (en kombinerad födelsedagspresent och julklapp från min syster och mor). Sen dök Alex, syrran och Mårten upp för att käka tacos här och snacka skit. Fick då även en röd tröja av syrran och Mårten, den är väldigt fin men lite tajt tyvärr.

Sen efter middagen begav jag mig mot Linus, för han var snäll nog och erbjöd att ha en liten födelsedagsfest hemma hos sig i min ära. Massa trevligt folk kom dit, spelade spel, snackade skit och skrattade. Tack alla som kom dit, och tack till alla som gratulerade mig också genom FB, bdb och sms! Det var fint.






Jag kände att inlägget skulle bli tomt utan en liten youtube-länk, så här får ni låten jag lyssnar på i denna stund! Skönt dunk. Lyssna!

First Impressions

Ja, nu sitter jag här igen och lyssnar på Emmure. Haha, jag älskar dom. <3

Jag väntar på att Lisette ska ringa, för det betyder att jag då ska ta bussen in till Slussen och möta upp henne. Vi ska sedan förbi Dieselverkstaden och hämta upp ITEs backdrop så att de inte förlorar den i all evighet, sen blir det vidare hem till mig. Vi ska nog kolla på film och snacka skit och leka med tabs som under de gamla goda tiderna.

Om två dagar är det julafton, och då bär det av hem till systers svärföräldrar där vi ska fira i år. Jag undrar om jag får min bärbara dator då eller på min födelsedag... Jag hoppas också att jag får hårfärg så jag kan färga håret, det vore liksom, bra. Så jag slipper min vackra utväxt, haha.

På söndag är det dags för mig att bli stor också, det vill säga fylla 18. Tjoho! Äntligen typ. Har liksom inte väntat på det hela året eller så, nejdå.

Nej, nu får det vara slut på bloggandet. Vi hörs!






Åh, Brookelle Bones <3

Tidig jul

Idag har jag inte suttit mycket stilla, det jag HAR gjort är att lyssna non-stop på Emmure.
Nu är jag i alla fall hemma och får ta det lite lugnt (jag lyssnar fortfaranande på Emmure).

Under dagen har jag bland annat hjälp Lena att bära in alla sina grejer, då hon ska bo hos mig och mamma från och med nu. Får se hur Krusse kommer överens med Lollo, undulaten!

Eva och jag gav just vår julklapp för i år till Alex, vilket var en väldigt vacker axelväska med Twilight motiv, och han älskade den (inte) eftersom att han älskar (hatar) Twilight över allt annat! Baksidan pryddes av Edwards vackra ansikte.




God Jul, Alex.

Tastes Like Kevin Bacon

Stod och väntade i 45 minuter på bussen idag innan någon annan som också väntade på bussen ringde till sl och frågade vad fan det var som pågick. Svaret var att Nacka och Värmdös trafik var avstängd. Sååå jag gick hem igen och smsade Gustav för att han skulle föra det vidare till våra lärare.

När jag väl kom hem satte jag mig ner för att göra klart de två resterande uppgifterna som jag hade, och nu är även de klara. Riktigt skönt måste jag säga. Drog ut för cirka två timmar sen och sprang igen, var dock svårt att springa när det blåser så mycket och man knappt ser någonting.

Nu sitter jag och lyssnar på Oceano och funderar över hur man kan låta sådär brutalt... Får nog träna, helt enkelt.




For A Pessimist, I'm Pretty Optimistic

Fin titel. Känner att den ändå stämmer in ganska bra på mig på något vis.



Lugn skoldag, hade min presentation om Al Gore på PedLed, det gick väl helt okej. Ingen aning om vad läraren tyckte dock. Fick lite feedback på slutuppgiften i Arbetsmiljö och Säkerhet också, fast den är ju inte klar. Fick alltså feedback på utkastet typ, såg bra ut. Måste skriva klart den och min essä till filosofin till fredag...

Efter skolan åkte jag hem för att försöka skriva lite på uppgifterna vilket inte gick så bra då jag istället chattade med Jennifer. Efter lite övertalan åkte jag till henne, vi kollade lite tv och gick sedan ut för att kasta snö på varandra. Är nu hemma och försöker bli varm igen, haha.



Oh my <3

Jag tänkte dela med mig av något som alltid gör mig stört glad.
Det är nämligen en video på en gubbe som skrattar helt cpstört. Han har gjort många sorgsna stunder glada! <3



The Last Relapse

Har precis varit ute och sprungit vilket jag är helt förundrad över. Jag har väldigt länge velat börja träna på något slags vis och alltid tänkt mig antingen att springa eller gymma. Gymkort är tyvärr svindyrt och att springa... tja, jag är inte direkt killen som är känd för att finna motivation till sådant.

Men igår helt plötsligt bara fick jag den. Jag bestämde mig för att börja träna det lilla jag faktiskt kan, så jag började genast med lite armhävningar och sit-ups, jag kunde inte förmå mig själv att ta en springrunda vid midnatt.
Men när jag kom hem efter skolan tänkte jag att jag först skulle ägna en timma åt att träna upp mitt growl lite då den varit ringrostig på senaste sen jag varit sjuk och sådär. Sen blev det två timmars skrivande på min presentation om Al Gore till morgondagens PedLed-lektion. Jag startade ett alarm som skulle ringa 21:00.

När alarmet då ringde tog jag på mig mina vackra träningskläder från SportsCamp och stack ut en runda för att försöka hitta en vettig rutinrunda jag kan springa. Så jag sprang först buss 471 runda från kanholmsvägen och runt Orminge Ringen, och sen vidare mot någon lång jävla väg och sen in mot någon skog där jag sedan fann min väg till motorvägen för att sedan finna tillbaka till Ormingehallen och tillsist hem. Det tog totalt 30 min och jag är helt slut, vilket ger mig ännu mer insikt hur patetiskt otränad jag är, men det ska det bli ändring på nu!

Nu ska jag duscha.

P.S. Jag hade stora problem med att komma på en titel till blogginlägget, så det fick bli en låttitel, haha.

And along came...

... another update!

Haha, där var jag rolig. Hur som helst, en uppdatering i bloggen! Jag har länge tänkt uppdatera men inte orkat logga in, snacka om att jag är lat...

I fredags besökte jag "hålan som Gud glömde" som Chibi så vackert beskrev Åkersberga. Jag var iallafall där för att bevittna lite såndär hård rockmusik. Banden var Arm The Penguins, This Is Not A Game Of Who The Fuck Are You och Last Exile! Och sen var det ett till band som arrangerade spelningen, men de sög så jag vill inte nämna dom.
Najs spelning iallafall!

Dagen efter, det vill säga lördag, var jag +bandet, -Elias på mötet för Emergenza som vi ställer upp i, fick lite info och sen satt vi på donken en stund och snackade skit (snarare planerade ondskefulla hemligheter... eller inte). Sedan åkte jag hem och åt lite innan jag mötte upp Hillevi nere i centrum, så gick vi hem till mig och diskuterade bland annat om hurvida julmust är överskattat eller ej, vilket jag fortfarande anser att det är.

Sedan blev jag medbjuden/medtvingad till ännu en visning av filmen New Moon och jag kan säga att den var varken bättre eller sämre denna gång, men jag spydde lika mycket över Robert Pattison som jag gjorde förra gången, om inte mer.



Nu till den stora händelsen: andra nördkvällen på Klara Södra Gymnasium!

I ett av denna bloggs första inlägg skrev jag om den första Nördkvällen och dokumenterade live, det kunde jag dock inte göra igår då vi hade vår andra nördkväll. Jag och Alex behövde tyvärr försvinna två timmar tidigare än avslutet då vi skulle på repmöte, men under den tid jag var där var det riktigt najs! Spelade Halo, Super Smash Bros och något konstigt sällskapsspel med siffror och skit...

Efter repmötet stack jag och Alex till Hornstull och därmed hem till Pål där Gustav och Simone redan var. Vi kollade på konstiga grejer på nätet och spelade poker. Det var chill.

Nu har jag tröttnat på att blogga, så jag avslutar med en bild på en mycket vacker ung kvinna!



Brookelle Bones <3