Hihihohoha

Idag hände något otroligt. Någonting jag inte fått uppleva på säkert två månader minst... Detta som inträffade gjorde att hela min dag kändes så mycket lättare att ta sig igenom... Denna händelse... var att jag vaknade helt utan väckarklockans hjälp. Det var fint.

Men jag låg kvar i sängen en halvtimme och snoozade, sen gick jag upp, klockan nio.
Gjorde mig iordning, duschade och åt och sånt där konstigt morgonsritualskit typ.
Men oboy <3 Ska nog ta ett glas nu...

Började med idrott, Mimmi skulle hålla lektionen men var inte där HAHA, så vi fick typ rösta. Blev fotboll och spökboll, AWESOME. Najs lektion anyhow. Gustav, Alex och jag köpte sedan vår lunch på McDonalds och åt den på t-banen påväg tillbaka till skolan. Väl i skolan får vi veta att Anna Lind är sjuk så vi ska bara arbeta på hemtentan i Religion. Det gjorde inte jag, jag socialiserade mig istället lite med Vese och med Julia, Jenny och Amanda. Eller vänta, Julia, Jenny och Amanda var senare, under italienska lektionen. Den där lektionen som jag kan göra vad jag vill på! :D Shit's awesome.

EFTER SKOLAN skulle jag följa med Alex till Forum för han skulle låsa upp en mobil liksom, och väl i Slussen ska vi passera spärrarna då jag plötsligt känner igen en människa. Den människa råkade vara RONJA. Det var en rolig överraskning, vi började prata lite och sen försvann Alex helt plötsligt (fast tydligen hade jag och Ronja redan pratat i lite drygt en timme då) så ja vi fortsatte att stå där och prata i tre timmar till. Helt sjukt vad jag trivs med den människan, och det är najs att hon kommer på Super Fun Fest imorgon också.



En liten bild på Ronja som jag faktiskt lyckades ta! Kameraskygga människa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback